Duo Catering is sinds 2008 actief in restauratiediensten voor instellingen. Vanuit het hoofdkantoor in Louvain-la-Neuve baat het bedrijf zo’n vijftig keukens uit in verschillende sectoren, voornamelijk in de sector van gezondheidszorg voor korte en lange verblijven. Met zijn lokale dienstverlening en flexibiliteit kan het te allen tijde inspelen op de wensen van zijn klanten.

Het wil zich onderscheiden door een kwaliteitsfilosofie die gebaseerd is op gezonde maaltijden, traditionele recepten, verse en seizoensgebonden producten, alsook op de bevordering van korte circuits.

Duo Catering wil een ‘avant-gardist’ zijn op de Belgische markt, met een vooruitstrevende evolutie in het beheer van maaltijden met ‘aangepaste structuren‘.  Het eten wordt gemalen en zo geserveerd dat het er bijna hetzelfde uitziet als maaltijden voor bewoners en patiënten zonder eetproblemen.  Dit leverde het bedrijf in 2020 de innovatieprijs van “Gault et Millau” op.

In januari 2021 verwierf Duo Catering net geen 50% van de aandelen van Best Deal.

Sinds juli 2023 is de nieuwe centrale keuken van Duo Catering operationeel.

Dankzij deze nieuwe faciliteit verhoogt Duo Catering zijn productiecapaciteit aanzienlijk (tot 15.000 maaltijden per dag) en breidt zijn diensten- en leveringsaanbod van kwaliteitsvolle koude maaltijden aan lokale overheden uit.

Met deze duurzame investering wil Duo Catering uitgroeien tot een belangrijke speler in de levering van maaltijden aan lokale overheden.

Voor meer informatie: https://www.duocatering.be/livraison-de-repas-en-liaison-froide-lalternative-optimale-pour-les-collectivites

Link naar de website: www.duocatering.be