Inventive Telecom Partners bv (ITP) is een Belgische vennootschap, gevestigd in Waver, die internationaal actief is op de markt van de telecommunicatie. Ons bedrijf werd opgericht in 2005 en is actief aanwezig in Noord-Europa (België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland), met een bijzondere aandacht voor grootschalige internationale projecten.

In 2017 richtte ITP zich op de markt van de gezondheidszorg, namelijk ziekenhuizen, woonzorgcentra (WZC) of Serviceresidenties. De oplossing integreert alle technologieën die u in dit soort omgeving kunt vinden, en ITP positioneert zich als ‘uniek aanspreekpunt’ voor alles. Camerabewaking, parlofonie, wifi, branddetectie, toegangscontrole, alarmserver: het zijn enkele domeinen waarin ITP naast telefonie en netwerk actief is.

Steunend op een team van specialisten en met meer dan 15 jaar ervaring heeft ITP de vereiste middelen en expertise in huis om een antwoord te bieden op alle telecombehoeften van de bedrijven, en dat op elk moment van de dag.

In alle onafhankelijkheid streven we ernaar om als partner én beheerder van pragmatische projecten op te treden, en zo uw behoeften op het terrein om te zetten in concrete, betrouwbare en voordelige oplossingen, met oog voor de inventiviteit en personalisatie van de voorgestelde oplossingen.

Voordelen voor de leden van FEMARBEL:

Studie, aanbevelingen en gratis offerte.

Contact : www.inventivetelecom.com