Over ING Belgïe :

ING België heeft jarenlange ervaring in de financiering van de zorgsector.  Ons beleid is actief gericht op iedereen die betrokken is bij de zorg voor personen, of dat nu in ziekenhuizen is of in aangepaste structuren voor ouderen of mindervaliden.

Wij begeleiden instellingen, of ze nu commercieel, associatief of publiek zijn, en ongeacht hun omvang.

Een groot aantal actoren in de publieke en sociale sector heeft in ING een betrouwbare partner gevonden.  Tussen 2013 en 2019 is het volume aan ING-kredieten voor deze sectoren met meer dan 50% gestegen.

Meer dan 85% van de ziekenhuizen heeft ING als partner gekozen, evenals een groot aantal organisaties in de gezondheidszorg, NGO’s, hogescholen en universiteiten, beroepsfederaties, sociale secretariaten, ziekenfondsen… zonder de rusthuizen te vergeten.

Als partner en adviseur wil ING ook een echte meerwaarde bieden die verder gaat dan de bankdiensten.  Door middel van diverse evenementen, artikelen en studies wil ING de interactie binnen het ecosysteem in zijn geheel stimuleren, door uitwisselingen, debatten en ontmoetingen tussen alle actoren te faciliteren.

 

Website : 

ing.be/healthcare