Over CALSYS :

CALSYS is een merk dat wordt verdeeld door het bedrijf Electronic-Design, gevestigd in Ternat.

De CALSYS producten zijn al meer dan 20 jaar specifiek gericht op de rusthuizensector.

Wij ontwikkelen en vervaardigen verpleegoproepsystemen (het centrale systeem dat gekoppeld is aan de bellen van de bewoners) die verbonden zijn met alle communicatiemiddelen die in verzorgingscentra worden gebruikt.

CALSYS is 100% Belgisch, innovatiegericht, dynamisch en flexibel.

De laatste jaren heeft CALSYS zich ook toegelegd op speciale technieken in hun geheel (alles wat draait om het oproepsysteem zoals DECT-technologieën, wifi, integratie met het zorgdossier van de bewoner, …) om zo de kern van het globale systeem te vormen.

CALSYS is van plan om in de nabije toekomst een aantal nieuwe technologieën voor de rusthuizensector te integreren om de zorgbehandelingen verder te vereenvoudigen en zich te kunnen concentreren op het essentiële met behoud van maximale gebruiksvriendelijkheid en comfort voor zowel uw personeel als uw bewoners.

We zijn ons ervan bewust dat de sector de komende jaren zal blijven groeien en we zijn vastbesloten om ons zoveel mogelijk in te zetten om u deze uitdagingen te helpen aangaan! Het waarborgen van de veiligheid is onze zaak!

Thuis, in de gemeenschap of op de werkvloer zetten wij ons in om uw alarm-, communicatie- of beveiligingsbehoeften te dekken.

Voordelen voor de leden van FEMARBEL :

Een gratis offerte voor de modernisering of vervanging van het verpleegoproep- of telefoniesysteem van uw rusthuis/assistentiewoningen.

Link naar de website :

https://www.calsys.be/

Publicaties :

https://femarbel.be/partenaires-femarbel/ip-comment-calsys-peut-soulager-le-secteur-des-maisons-de-repos/